web_halsaruntmidjan

KOM IGÅNG MED EN HÄLSOSAM LIVSSTIL

HÄLSA RUNT MIDJAN

Kostrådgivning är enligt vårt synsätt mycket mer än bara att koncentrera sig på vad det står på vågen hemma. Vi lägger vårt fokus på den totala inre hälsan. Många metoder idag kan faktiskt rent av vara ohälsosamma och väldigt sällan hållbara. Visst förstår vi att hur vi ser ut spelar roll men de positiva är om vi tar hand om oss på rätt sätt så följer faktiskt den där snyggare kroppen med. Kan vi skapa oss ett sätt att förstå vår kropp och vad den behöver, så är chanserna betydligt större att lyckas långsiktigt och vi kan leva friska och vackra länge!

hrm_index_#01

VI JOBBAR IDAG I HUVUDSAK MED TRE OLIKA PAKET

HUR VI TÄNKER

Vi jobbar idag i huvudsak med tre delar inom Hälsa Runt Midjan. Alla tre med lite olika syfte, men gemensamt för alla är att guida dig i rätt riktning mot en hälsosam midja. Varje paket har lite olika tidsramar men vi är med så länge det behövs.

Vi jobbar som mest en månad i taget så vi hela tiden kan redigera och känna oss fram hur vi ska fortsätta. För oss är det viktigt att kunna påvisa att vår metod fungerar och därför vill vi också ha lite kortare intervaller. Vissa behöver kanske bara stöd och coachning i en månad medan andra kanske behöver i 12 månader.

Det är enligt oss viktigare att jobba utifrån fettprocenten då den tar hänsyn till den fettfria massan som faktiskt inte alls är något negativt. Vi glömmer lätt att även om vi pratar om ordentlig ohälsa så är det fortfarande en fettprocent på 45% vilket gör att 55% är protein, mineraler eller vatten.

Vi är idag mycket mer medvetna om de viscerala fettet och dess risk för ohälsa på kroppen. Därför är det för oss viktigare att jobba med den aspekten istället för att bara tänka på att det bildas lite fett runt höften.

Såklart medför att man jobbar med dessa aspekterna att man går ner i total vikt och får snyggare kropp på köpet.

Vi baserar alltid våra rekommendationer från en mätning av din kroppssammansättning. Vi använder en Inbody 770 och får en utförlig status av dagsläget som vi sen kan följa upp för att se utvecklingen. Vi ser helt med yttersta noggrannhet vad din kropp består av och kan på ett optimalt sätt för dig personligen lägga upp en plan för dig.

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården. Den är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 98% i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

Läs mer om mätningen här ->

Visst anser vi att det finns bättre saker att äta än andra men idag kan vi se så många fungerande trender så för att förändringen du tänker genomgå ska bli en hållbar förändring så jobbar vi inte så mycket med förbud. Vi försöker skapa en livsstil av de du föredrar att äta. De vi alltid ser oavsett vilken "diet" vi väljer så handlar de om att ta bort överdrivet socker, raffinerade och processade livsmedlen. Vi försöker även lägga till att träna på att dra ner eller helt sluta med beroendeframkallande mat/dryck.

Kan vi istället förstå hur mycket vi behöver äta så lär vi oss massor. Ofta är det mer riktig mat än man tror man bör äta. Men så fort de blir lite mycket socker eller raffinerat så sjunker näringsämnen men energin sticker iväg. En kombo som inte gör det vidare bra.

hrm_c-web_#2

Din vikt som bara en siffra säger väldigt lite. En mätning av din kroppssammansättning visar hur fördelningen av bland annat muskler, fett och vatten ser ut i din kropp och ger en mycket bra bild av hur kroppen mår.

Denna mätning kan på ett lätt och noggrant sätt hjälpa dig att planera din livsstil så att du lättare når dina mål. Samt följa upp så du kan se resultaten.

web_halsaruntmidjan_reboot-promo

Här är omstarten som ger en optimal chans att återvända till de hälsosamma vanorna som man ibland kan snubbla ur. Kanske är det lite svårt att stå emot godsaker och annat energirikt "skräp" som du kanske egentligen helst vill stå över.

Här erbjuder jag dig en möjlighet att starta om systemet och göra kroppen redo för att ta sig tillbaka till dessa goda vanor. På 10 dagar tar vi bort de där överdrivna suget, vi boostar kroppen med massor av bra näring, massor med vitaminer & mineraler. Vi gör en liten kort så kallad "detox" av kroppen och får mage, kropp och knopp i en god balans igen.

web_halsaruntmidjan_kickstart-promo

30 dagars schema med kostrekommendationer, en optimal mängd kalorier för just dig, hur mycket du bör sträva mot i sån noggrannhet som gram av protein, kolhydrater och fett för att nå så optimala resultat som möjligt, samt hur du bör fördela dina måltiderna under dagen.

Här städar vi upp ordentligt och tappar oftast mellan 3-5kg (ibland ännu mer) på en månad beroende på startförutsättningarna. Baserat på din personliga grundomsättning av energi sätter vi ett optimalt schema för att tappa av de ”rätta” kilona.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved