Med att de nya året startar är vi många som önskar en liten extra spark för att komma igång. Kanske kan en kickstart på 30 dagar vara något för dig? Eller är du kanske redo för en 90 dagars utmaning och tävling?

Hälsa Runt Midjan - Kickstart

Detta är om du önskar ge dig själv en liten extra skjuts nu i början av året med kostrekommendationer och näringstillskott baserat på din personliga kroppssammansättning. Här städar vi upp ordentligt och tappar oftast mellan 3-5kg på en månad beroende på startförutsättningarna. Baserat på ditt personliga BMR sätter vi ett optimalt schema så vi tappar näst intill enbart fettmassa. Ät efter den regi du föredrar men dagligen registrera och håll dig inom matematiken.

Hälsa Runt Midjan - 90-dagars Challenge

Vill du göra ett ordentligt ryck år 2019 så är detta utmaningen för dig! Denna tävling/utmaning går ut på att under 90 dagar få så bra ordning på sin kroppssammansättning som möjligt. Då vikten i form av fettmassa och muskelmassa är en stor del av detta så är det såklart så att man tappar en bra del extra kilo under utmaningen om man sköter det rätt. Jag har utformat ett poängsystem med flera faktorer som fettprocent, visceralt fett, fettfri massa, muskelmassa med mera som bestämmer en total poäng. Detta gör att vem som helst kan vara med, det handlar inte bara om att gå ner massor i vikt. Förra året vann faktiskt den som startade med minst övervikt då han byggde mycket muskler och gick ner i visceralt fett genom att äta bättre. Detta är såklart även de Hälsa Runt Midjan.
Detta är absolut inget trolleri som går utav sig själv utan det kräver att man ligger i beroende på önskat resultat. Men det behöver inte vara så svårt. Du behöver i denna metod inte skapa en massa förbud och ta bort en massa god mat, då vi i Hälsa Runt Midjan alltid försöker jobba långsiktigt och inte med några tillfälliga resultat. Träning och återhämtning är såklart en jätteviktig del i balansen men det är intaget av energi som ofta är boven och avslöjar sig på vågen och runt magen. I Hälsa Runt Midjan arbetar vi med att skapa balans och lära oss leva med denna livet ut.
Du får tydliga kostråd som du kan följa för varje dag alla 90 dagar. Vi baserar allt utifrån din mätning av kroppsammansättningen. Optimala kosttillskott anpassade för att göra en omstart samt kunna tappa ett par kilo på vågen.
I år kommer vinsten till den som presterar bäst under dessa 90 dagar vara ytterligare 3 månaders rådgivning samt ett PT Performance paket. Tillsammans till ett värde av 5700kr. Det vill säga att du under tre månader gör tre mätningar, får individuella kostrekommendationer för att nå optimala resultat. Och beroende på hur bra du följer dom, tillsammans med träning och återhämtning kan göra så bra resultat att du faktiskt inte bara kanske tappar överflödiga kilo. Du kan dessutom vinna ett ännu längre samarbete för att skapa ännu bättre förutsättningar för kropp och själ.
 • Hälsa runt midjan handlar om 2,5kg lika väl som 25kg, detta fungerar utmärkt för alla.
 • Till skillnad från många andra metoder vi läser om arbetar vi här för hållbarhet, att bygga bättre vanor och ett första steg mot att förbättra dina levnadsvanor för gott. Vi vill inte bara tappa vätska och muskler för att sen dagen efter vi gjort dessa 30 dagar gå upp i vikt igen. Vi baserar därför kosten på de du tycker om att äta och lär oss skapa balans.
 • Det är inga menyplaner eller annat utan du äter efter vad du tycker om och vill kunna äta. Du får däremot tydliga riktlinjer i hur mycket du bör äta och lär istället lär dig vad hälsosam kosthållning innebär. Detta gör att du kan skapa en livsstil istället för en tillfällig metod.
 • En mätning i början, en i mitten av resan och en som avslutar (mitten endast för 90 dagars).
 • Träffarna sker i Ängelholm på Träningsakademin eller i Torekov på Move2day - The Wellness Studio.
 • Då mycket av hemligheten i att nå en optimal hälsa runt midjan ligger i att få i oss tillräckligt med näring använder vi oss av kosttillskott från Forever Living som ger ett helt fantastisk stöd under tiden vi drar ner lite på energin ifrån kalorierna. Dessa tillskott är precis vad de ska vara, tillskott, och inga ersättningar av något slag.

 

Kickstart (30 dagar)
Medel tappar 3-5kg fettmassa* (Har sett 12kg minskning på 28 dagar med detta alternativet)
1995:- (Ordinarie 3260kr)

*Beror på grundförutsättningarna

Hälsa Runt Midjan Challenge 90 (90 dagar)
Ta chansen och gör 2019 till ditt hälsosammaste år!
5475:- (Ordinarie 7080kr)

 

Bara en mätning för att få en nulägesrapport
En fantastiskt nyttig vetskap om hur hälsan är.
495:-

MÄT DIN KROPPSAMMANSÄTTNING

Med hjälp av InBody 770 mäter jag din kroppssammansättning och får en utförlig status av dagsläget och vi kan sen följa hur den utvecklas. Vi ser helt enkelt vad din kropp består av och kan på ett optimalt sätt se hur det går med den träning, kost och återhämtning vi väljer.

Vi reder ut skillanden på den totala vikten vi ser på vågen i badrummet och vad som faktiskt är "ohälsosam vikt". Ett supernyttigt verktyg i den vikthets men också viktproblematik som idag blir större och större. Här får vi den information vi behöver för att använda oss av rätt metoder för att nå optimal hälsa. Vi får också ett kvitto på att de levnadssätt vi har fungerar.

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården.

Med sin unika utformning och kompromisslösa noggrannhet erbjuder InBody en av de bästa kroppssammansättningsmätarna i världen.

InBody är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 0,98 i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

 • Vi tar reda på vad din kropp är gjord av och hur mycket av de olika delarna det är - vatten, protein, mineraler & fett
 • Enbart impedansen används för att göra analysen – ingen statistisk data krävs
 • Vi får ut nyttiga värden som fettmassa, muskelmassa såväl som viserat fett
 • Din kropp består av en stor del vätska, här analyserar vi extra- & intracellulär vätska samt total vätskemängd
 • Analyserar muskel- & fettmassa samt vätskemängd segmentalt för armar, ben & bål
 • Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver endast ta av dig skor och strumpor
KORT FILM OM JUST KROPPENS SAMMANSÄTTNING
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved