MÄT DIN KROPPSAMMANSÄTTNING

Med hjälp av InBody 770 mäter jag din kroppssammansättning och får en utförlig status av dagsläget och vi kan sen följa hur den utvecklas. Vi ser helt enkelt vad din kropp består av och kan på ett optimalt sätt se hur det går med den träning, kost och återhämtning vi väljer.

Vi reder ut skillanden på den totala vikten vi ser på vågen i badrummet och vad som faktiskt är "ohälsosam vikt". Ett supernyttigt verktyg i den vikthets men också viktproblematik som idag blir större och större. Här får vi den information vi behöver för att använda oss av rätt metoder för att nå optimal hälsa. Vi får också ett kvitto på att de levnadssätt vi har fungerar.

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården.

Med sin unika utformning och kompromisslösa noggrannhet erbjuder InBody en av de bästa kroppssammansättningsmätarna i världen.

InBody är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 0,98 i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

  • Vi tar reda på vad din kropp är gjord av och hur mycket av de olika delarna det är - vatten, protein, mineraler & fett
  • Enbart impedansen används för att göra analysen – ingen statistisk data krävs
  • Vi får ut nyttiga värden som fettmassa, muskelmassa såväl som viserat fett
  • Din kropp består av en stor del vätska, här analyserar vi extra- & intracellulär vätska samt total vätskemängd
  • Analyserar muskel- & fettmassa samt vätskemängd segmentalt för armar, ben & bål
  • Testet tar mindre än en minut att genomföra och du behöver endast ta av dig skor och strumpor
KORT FILM OM JUST KROPPENS SAMMANSÄTTNING
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved