hrm_c-web_#1

TA REDA PÅ VAD DU BESTÅR AV FÖR EN OPTIMAL STRATEGI MOT DINA MÅL

HÄLSA RUNT MIDJAN - CHECK-UP

Din vikt som bara en siffra säger väldigt lite. En mätning av din kroppssammansättning visar hur fördelningen av bland annat muskler, fett och vatten ser ut i din kropp och ger en mycket bra bild av hur kroppen mår.

Denna mätning kan på ett lätt och noggrant sätt hjälpa dig att planera din livsstil så att du lättare når dina mål. Samt följa upp så du kan se resultaten.

Ibland vill vi bara gå ner i vikt men vad är de för kilo du faktiskt förändrar? En lägre eller högre siffra på vågen. Men vad är det för något du förändrat? Fett? Muskler? Vätska?

De viscerala fettet är mer påtagligt idag än någonsin. Höga värden tyder tydligt på ökade hälsorisker. Speciellt risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar ökar kraftigt. Att veta hur mycket av de där farliga bukfettet du bär på kan vara väldigt bra att basera hur du bör lägga upp din målsättning.

Genom att analysera din vikt via kroppskomposition får du en bättre förståelse för dina förändringar och förutsättningar och kan anpassa därefter.

hrm_c-banner_#01

TESTET TAR KNAPPT 30 SEKUNDER

HUR GÅR DET TILL?

När du utför mätningen står du barfota på apparaten och håller i två handtag. Det tar mindre än en minut att genomföra testet och du behöver bara stå helt still.

Optimalt är om du gör mätningen på fastande mage, minst två timmar efter mat. Gå gärna på toaletten före mätningen om möjligt.

För att få så korrekta värden som möjligt bör du inte tränat, bastat eller duschat före mätningen. Man behöver inte klä av sig kläderna för testet, men så tunna kläder som möjligt är ju att rekommendera.

Har du tidigare gjort en mätning är det bra om du försöker ha så lika förberedelser som sist du kan.

Vi får fram väldigt mycket info från denna mätning och här är ett urval:

  • Kroppens vätskor /vätskebalans
  • Kroppens muskelmassa och dess fördelning och balans på kroppens olika delar (armar, ben, bålen)
  • Kroppens fettmassa och fettprocent
  • Viscerala fettet (de invärtes fettet som bildas runt organen och kan skapa lite problem vid för mycket)
  • Grundläggande ämnesomsättning (kcal)

Mätningen kan inte göras om du har pacemaker och ska heller inte göras om du är gravid.

Om du äter vätskedrivande mediciner eller har mens blir mätresultaten inte heller helt korrekt och det är bättre att vänta med mätningen.

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården. Den är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 98% i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

hrm_c-banner_#02

"THE FIRST STEP IS ALWYS THE HARDEST, BUT YOU WILL NEVER REGRET IT"

TESTETS KOSTNAD

Mätningen utför jag i Ängelholm på Träningsakademin eller på Move2day – The Wellness Studio i Torekov.

Detta test innehållande en mätning av kroppssammansättningen, och en kortare summering kostar just nu i september endast 250kr (Ord. 355kr)!

BOKA TID I ÄNGELHOLM

Vill du utföra mätningen och har närmast till Ängelholm är det på Träningsakademin jag finns. Följ länken under här för att boka tid. Välj sen "Hälsa Runt Midjan - Check-Up" för att få fram möjliga alternativ. Är det svårt att hitta tid för dig så skicka mig gärna ett mail ( info@stopsayingtomorrow.se ) så ser vi om vi kan hitta något.

BOKA TID I TOREKOV

Vill du utföra mätningen och har närmare till Torekov är det på min egna studio Move2day - The Wellness Studio jag finns. Följ länken under här för att boka tid. Välj sen "Hälsa Runt Midjan - Check-Up" för att få fram möjliga alternativ. Är det svårt att hitta tid för dig så skicka mig gärna ett mail ( info@stopsayingtomorrow.se ) så ser vi om vi kan hitta något.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved