web_halsaruntmidjan_kickstart

30 DAGAR EXTRA SKJUTS MOT HÄLSA RUNT MIDJAN

HÄLSA RUNT MIDJAN - KICKSTART

Detta är en fantastisk liten extra skjuts när det är dags för en livsstilsförändring.

30 dagars schema med kostrekommendationer, en optimal mängd kalorier för just dig, hur mycket du bör sträva mot i sån noggrannhet som gram av protein, kolhydrater och fett för att nå så optimala resultat som möjligt, samt hur du bör fördela dina måltiderna under dagen.

30 dagars näringstillskott för att samtidigt som du ligger på ett optimalt minimum i intag ändå se till att tillgodose dig all den näring kroppen behöver.

Här städar vi upp ordentligt och tappar oftast mellan 3-5kg (ibland ännu mer) på en månad beroende på startförutsättningarna. Baserat på din personliga grundomsättning av energi sätter vi ett optimalt schema för att tappa av de ”rätta” kilona.

Under 30 dagar redogör du för dig själv – din kost, din träning, din sömn, din återhämtning under dagen, vätskeintag. Jag coachar dig när du behöver och finns för frågor. Allt för att samtidigt som du gör denna utmaning se till att lära dig och gör dig medveten så du med goda chanser ska kunna fortsätta denna hälsosamma livsstil även efter denna kickstart.

Jag talar inte om vad du ska äta eller inte då de bara skapar en tillfällig lösning. Du äter efter de du tycker är sunt och gott. Vi lär oss istället den ”rimliga” mängd vi ska försöka ligga på. Vi vet alla att tillsatt socker inte är något att föredra vid optimal vikt och hälsa. Men vi ska inte äta bara morötter och broccoli hela tiden heller. Vi skapar en långsiktig lösning utan förbud eller tillfälliga tvång.

hrm_kickstart_#1

30 DAGAR, KOSTREKOMENDATIONER, NÄRINGSTILLSKOTT & MÄTNING AV KROPPSSAMMANSÄTTNING

PAKETETS UPPLÄGG

Vi börjar med en mätning av kroppssammansättningen och går igenom ett par förutsättningar. Jag använder en Inbody 770 och får en utförlig status av dagsläget som vi sen kan följa upp för att se utvecklingen. Vi ser helt med yttersta noggrannhet vad din kropp består av och kan på ett optimalt sätt för dig personligen lägga upp en plan för dessa 30 dagarna.

Vi reder ut skillnaden på den totala vikten vi ser på vågen i badrummet och vad som är både hälsosam & ohälsosam vikt på kroppen.

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården. Den är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 98% i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

Efter mätningen och en kort summering av den så sätter jag ihop dina kostrekommendationer. Hur mycket energi du ska sträva efter att få i dig dagligen och beroende lite på dina önskemål hur de bör fördelas över dagen.

Under dessa 30 dagar ligger du på ett ganska ordentligt kaloriunderskott i perioder och för att få ut absolut mest från detta så får du kosttillskott/näringstillskott till ett värde av 2125kr. Vid just kaloriunderskott är det alltid viktigt att stötta med näringstillskott så vi inte får brister utan varje dag får i oss viktiga vitaminer och mineraler. Även protein vill vi stötta med då vi vill behålla fettfri massa.

I dokumentationen du får står det allt du behöver veta och vid sidan av de använder du vilka kokböcker du önskar. Det vill säga att det finns inget du måste ta bort utan i stället ska vi lära oss klokare sätt på att balansera de du gillar att äta.

Alla vet vi att en morot är bättre än en choklad så de behöver inte jag tala om för dig. Vi ska skapa en balans för att valet för dig inte ska bli de där tillsatta sockret eller den där bullen mellan måltiderna. Jag vill lära dig varför detta ibland känns som det måste till för att orka. Kan du lära dig detta så kommer detta kunna bli ett mer hållbart resultat och kanske till och med så ett frö till att fortsätta och skapa en bättre livsstil.

Under dessa 30 dagar är det ju såklart viktigt att i den mån du orkar röra på dig samt tänka på återhämtningen för att uppnå optimala och hälsosamma resultat. Självklart är det en liten utmaning men om du är beredd att göra en liten ansträngning så kommer du märka stora skillnader på bara 30 dagar. Inte bara på vågen kanske utan på midjemått, energi, sötsug, sömn, med mera.

Vanligvis (beroende på förutsättningar såklart) ser vi en viktförändring på 4-7kg. Och beroende på hur bra du kunnat följa rekommendationerna så är det i nästan alla fall mestadels fettmassa som lämnat!

Vi avslutar dessa 30 dagar med en ny mätning av kroppssammansättningen. Vi går igenom resultatet och baserat på dina nya förutsättningar en ny generell kostrekommendation för att kunna fortsätta din nya livsstil. Känner du att du önskar mer hjälp så dyker vi såklart lite djupare och ser om vi hittar ett passande alternativ för dig.

hrm_kickstart_#2

"THE FIRST STEP IS ALWYS THE HARDEST, BUT YOU WILL NEVER REGRET IT"

PAKETETS KOSTNAD

Paketet blir perfekt om vi kan ta reda på hur din kroppssammansättning ser ut för att göra beräkningarna helt optimala. Denna mätning gör jag i huvudsak på Move2day – The Wellness Studio i Torekov. Men självklart går det att göra goda resultat även om vi bara estimerar.

Detta paket innehållande om möjligt två mätningar av kroppssammansättningen, kosttillskott för hela perioden och kostrekommendationer får du just nu i januari och februari för endast 2020kr (Ord. 3210kr)!

Känns detta som ett paket som skulle passa dig? Klicka vidare här och anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig så vi kan pratas vid. Detta är ingen bindande anmälning utan bara en intresseanmälan. Du kan ställa de frågor och funderingar du har och vi kan tillsammans komma fram till hur vi går vidare.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VI BOKAR UPP EN TID ELLER VILL DU VETA MER?

INTRESSEANMÄLAN

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved