web_halsaruntmidjan_reboot

10 DAGAR OMSTART FÖR HÄLSAN

HÄLSA RUNT MIDJAN - REBOOT

Här är omstarten som ger en optimal chans att återvända till de hälsosamma vanorna som man ibland kan snubbla ur. Kanske är det lite svårt att stå emot godsaker och annat energirikt "skräp" som du kanske egentligen helst vill stå över.

Här erbjuder jag dig en möjlighet att starta om systemet och göra kroppen redo för att ta sig tillbaka till dessa goda vanor. På 10 dagar tar vi bort de där överdrivna suget, vi boostar kroppen med massor av bra näring, massor med vitaminer & mineraler. Vi gör en liten kort så kallad "detox" av kroppen och får mage, kropp och knopp i en god balans igen.

Du får en mätning av kroppssammansättningen om möjligt, ett enkelt schema att följa med träning, kost & återhämtning, du får måltidsförslag, kosttillskott, användbara tips och såklart coachning.

hrm_reboot_#1

10 DAGAR, OMSTART, NY ENERGI & EN GLAD MAGE

PAKETETS UPPLÄGG

Vi börjar om vi har möjlighet med en mätning av kroppssammansättningen och går igenom ett par förutsättningar. Jag använder en Inbody 770 och får en utförlig status av dagsläget som vi sen kan följa upp för att se utvecklingen. Vi ser helt med yttersta noggrannhet vad din kropp består av och kan på ett optimalt sätt använda informationen för att göra omstarten ännu bättre!

InBody 770 används bland annat av inom forskning och studier på universitet, samt runt om i världen på gym, företagshälsovård och inom sjukvården. Den är utrustad med den teknik som uppnår riktigheten av över 98% i korrelation med DEXA, den gyllene standarden för kroppssammansättningsanalyser.

Du fyller i ett kort formulär om vad du har för önskemål och målsättning under dessa 10 dagar. Jag sätter därefter ihop schema för kost, träning och återhämtning och skickar dig allt du behöver.

Under dessa 10 dagar ligger du på ett ganska ordentligt kaloriunderskott och det förekommer även fasta och för att få ut absolut mest från detta så får du kosttillskott/näringstillskott till ett värde av 1313kr. Vid just kaloriunderskott är det alltid viktigt att stötta med näringstillskott så vi inte får brister utan varje dag får i oss viktiga vitaminer och mineraler. Även protein vill vi stötta med då vi vill behålla fettfri massa.

I dokumentationen du får står det allt du behöver veta. Självklart kan du äta de du föredrar då du får en rekommendation kring hur mycket energi det bör vara vid varje måltid.

Hur du följer schemat handlar såklart mycket om din målsättning för omstarten vilket vi går igenom.

Under dessa 10 dagar är det ju såklart viktigt att i den mån du orkar röra på dig samt tänka på återhämtningen för att uppnå optimala och hälsosamma resultat. Självklart är det en liten utmaning men om du är beredd att göra en liten ansträngning så kommer du märka stora skillnader på dessa 10 dagar.

Vanligtvis (beroende på förutsättningar såklart) ser vi en viktförändring på ett par kilo vilket vi bara ser som en bonus!

10 dagar är ofta lite tätt att göra en ny mätning då vi mest jobbar med en omstart. Men vill du och har möjlighet så gör vi en ny mätning när du är klar och du betalar då endast 200kr för den.

hrm_kickstart_#2

"THE FIRST STEP IS ALWYS THE HARDEST, BUT YOU WILL NEVER REGRET IT"

PAKETETS KOSTNAD

Mätningen utför jag i Ängelholm på Träningsakademin eller på Move2day – The Wellness Studio i Torekov.

Detta paket innehållande en mätning av kroppssammansättningen, kosttillskott, kostschema och kostrekommendationer är ditt för 1550kr (Ord. 2494kr)! Men just nu i augusti och september är det ytterligare 10% kampanj! Vilket gör att den kostar endast 1395kr!

Passa på att starta om på ett ordentligt sätt denna säsong!

Känns detta som ett paket som skulle passa dig? Klicka vidare här och anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig så vi kan pratas vid. Detta är ingen bindande anmälning utan bara en intresseanmälan. Du kan ställa de frågor och funderingar du har och vi kan tillsammans komma fram till hur vi går vidare.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved