shine2day_#04-2

SHINE2DAY - EVERYDAY

ÄR DU INTRESSERAD AV EN NY MÖJLIGHET?

Det vi tänker presentera för dig är absolut inte något som passar alla men kanske har du hittat hit för att där finns en liten nyfikenhet av nya möjligheter i livet. Det kanske sitter en lite entreprenör i dig som vill fram!

Det händer nog alla att man förr eller senare ställer sig frågan: ”Vad vill jag med mitt liv? Vad vill jag jobba med? Vilka drömmar och mål vill jag förverkliga? Hur får jag mer tid till mig själv, familj och vänner?” Det är viktiga frågor, värda att fundera noga på. Har du funderat på vad du vill göra? Vad drömmer du om?

För väldigt många är det FRIHET man önskar mest. Frihet att själv äga sin tid. Frihet att själv bestämma sin ekonomi, vare sig det handlar om att kunna betala hyran eller att kunna leva helt som man vill. Friheten att kunna vara vid god hälsa. Frihet att kunna resa mera. Det finns mycket som kommer med mer frihet.

För oss var det just frihet de handlade om. Vi ville ha mer tid med barnen och varandra. Vi vill kunna göra ett par resor per år men samtidigt kunna ha möjlighet att jobba. Vi vill varje år kunna göra ett renoveringslyft på huset och att själva kunna bestämma när och vart vi ska jobba. Hur hade ditt liv sett ut om du hade friheten att själv kunna bestämma?

En annan sak många önskar är att göra något som medför LYCKA hela dagen. Är du lycklig med vad du gör? Hinner du med de du önskar du skulle hunnit med? Det är ofta lätt idag att hamna i de som alla kallar för ekorrhjulet. Man gör sina timmar och oavsett hur duktig man är så tjänar man sina pengar per timme dag in och dag ut. Pengarna räcker till de de ska men i övrigt får man spara länge för att kunna göra de där lilla extra. Flera vi vet är superduktiga och faktiskt till och med älskar de de gör men de krävs många timmar för att få tillgång till de där extra man önskar sig och det medför att man förlorar lycka på den lilla fritid man får över. Andra kanske inte längre står ut med vad de gör idag.

Vad skulle du säga om jag hade ett erbjudande där du skulle kunna dryga ut kassan lite? Kanske till och med ge dig lite mer FRIHET och lite mer LYCKA i vardagen?

 

shine2day_#03

TIDEN MED ALL SOCIAL MEDIA GÖR DET PERFEKT FÖR DIGITALT ARBETE

SHINE2DAY - EVERYDAY

Vi vill erbjuda dig en plats i vårat nätverk av underbara människor som alla har samma drömmar. Vi har olika områden av expertis och vi kommer från olika platser och bakgrunder. Vi stöttar alla varandra i att lyckas och komma framåt. Vi är ett nätverk av sugna entrepenörer som är nyfikna på vad mer livet har att erbjuda och är inte rädda för att kliva framåt.

Vi vill erbjuda dig ett sätt att kunna jobba med ditt nätverk ifrån vilken plattform som helst. Mobil har du ju säkert i handen redan. Du kan sitta i din soffa som du säkert redan har och jobba. Du kan till en början göra de någon timme när barnen har gått och lagt sig eller medan dom är och tränar fotboll. Vi erbjuder en möjlighet att jobba inom hälsa och skönhet och du behöver inte ens kunna något om de till en början. De är de som är så fantastiskt med de. Beroende på hur intresserad du är i ämnet blir du bara kunnigare och kunnigare och vi är med och supportrar hela tiden.

Vad vi vill erbjuda är att du kan starta ditt egna företag utan en skyhög insättning av pengar. Vanligtvis när du ska starta ett företag krävs en hel del kapital. Det krävs många gånger lokaler, tillverkning, leverantörer, långa led av kostnader innan man själv kan tjäna pengar. Detta gör också att du kan börja lite försiktigt och köra på samtidigt som du kör på med ditt jobb du har idag. Du behöver inte satsa 14 timmar om dagen i uppstarten.

Vad vi erbjuder är ett par olika vägar att arbeta. Antingen att arbeta med ditt egna företag och sälja produkter inom skönhet och hälsa från ett väl etablerat företag och då fungerar du som en helt oberoende återförsäljare. Detta är ju precis som en vanlig butik, salong eller liknande.

Du kan också komplettera med eller nästan bara arbeta med ett superbra koncept med hälsokurser digitalt. Formbar heter detta och de innehåller idag ett gäng olika kurser med allt från viktminskning, löpning, kom igång på gymmet med mera. Du känner säkert många som önskar lite hjälp i denna djungel av vetskap. Här är det samlat ett stort gäng med kunniga personer inklusive mig själv och min löpkunskap. Här får man som kund allt ifrån träning, inköpslistor, kosttillskott, coachning. ALLT. Detta är verkligen ett bra arbetsverktyg och bara att rekommendera alla man känner och hela sitt stora nätverk. Här finns ju verkligen de där möjligheterna att sitta varifrån som helst och jobba.

Väg nummer tre är att själv skapa sig ett nätverk av egna entrepenörer runt sig. Ju fler personer man hjälper att starta igång desto mer har man möjlighet att göra sitt egna jobb värdefullare och lönsamt.

Vi berättar om allt du behöver veta om du är intresserad!

shine2day_#05

Men vad vi erbjuder är inget sätt att bara luta sig tillbaka och se hur folk tjänar pengar för er. Det krävs att man lägger ner lite tid för att lyckas. Men hur mycket tid du behöver lägga ner beror helt och hållet på hur stort du önskar göra ditt egna företag. Vill du bara tjäna ett par extra tusenlappar till semesterkassan så behöver du knappt lägga någon tid alls. Men vill du kanske helt byta inriktning och förverkliga en dröm till exempel så krävs det lite mer.

Men de absolut bästa är att varje timme du lägger ner kan generera mer pengar till de där lilla extra som gör att du kan njuta av FRIHET och GLÄDJE!

Är inte detta vi erbjuder ett "pyramidspel"?

Sociala medier är något som i stort sett alla har idag. Vare sig det är Facebook, Instagram, LinkedIn eller Snapchat eller något annat. Detta gör att det finns oändliga möjligheter att jobba inom network marketing (eller direktförsäljning och direkthandel som det på svenska heter) idag.

Mycket har förändrats sedan man hade "party" hemma hos sig och sålde produkter. Det är fortfarande många som arbetar med sin butik hemma men de blir allt mer vanligt att arbeta mer digitalt. När vi idag pratar network marketing menar vi inte längre pyramidspel som flera, jag skulle säga okunniga inom området fortfarande skulle kalla de. Det är olagligt i Sverige att bedriva pyramidspel och de granskas noggrant idag. Sättet att tjäna pengar fungerar mycket mer som helt vanliga företag idag. Men de händer fortfarande att vi får frågan.

På directsellingsweden.se kan man läsa massor om detta. Det finns massor med bra info där.

Den moderna tiden har även gjort det väldigt svårt att driva egna butiker. Till och med stora kedjor tvingas i större och större utsträckning lägga ner för att folk väljer mer och mer att handla från hemmet än i fysiska butiker.

Direktförsäljning är en fantastisk möjlighet att slippa en massa kostnader för att starta sitt egna företag, eller kanske utveckla sitt redan befintliga som i vårt fall. Du behöver ingen fysik butik utan du jobbar från där du kan vara om dagen. Ibland kanske du ställer ut någonstans, ibland sitter du framför datorn, ibland tar du hem folk. Och via nätverket man under resan skapar, skaffar man sig otroligt goda hjälpmedel att blir en framgångsrik företagare.

För oss började de för flera år sedan och såklart frågade vi oss samma saker som jag tror de flesta gör men vi skulle nog kalla oss "glaset halvfullt personer" och valde att vara öppna för förslaget. Menar på att istället för att vi bara skulle ha en negativ inställning och ifrågasätta systemet så var vi mer nyfikna om de kunde generera den där extra fritiden och glädjen för oss. Vi lyssnade på hur vi skulle kunna göra för att nå våra mål och drömmar och gav de en chans.

Vi jobbade redan inom skönhet och hälsa och fick mycket erbjudanden men fastnade för de produkter vi själva dagligen kände oss bäst tillsammans med. För oss var inte steget så stort att lägga till något nytt inom skönhet och hälsa i vårt liv. Men vi lärde oss att det inte hade spelat någon roll om steget hade varit större för alla runt oss vill ju må optimalt och bra ut.

Idag är allt vi kan byta ut mot våra egna produkter gjort och vi mår bättre än någonsin både invärtes och utvärtes.

Nu tar vi nästa steg och vill hjälpa fler människor med samma coachning och hjälp vi fick att kunna leva med den FRIHET och LYCKA detta erbjudande kan medföra.

ÄR DU REDO FÖR NÄSTA STEG I DITT LIV?

JAG VILL VETA MER!

shine2day_#02
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright Daniel Telleborn 2014. All Rights Reserved